Få tilgang til premium-innhold

Roar Stokke

Stokkebloggen

Ingen følger UEFA Champions League like tett som Roar Stokke. Les Viasat-kommentatorens tanker om det som skjer i verdens beste klubbturnering, og det som beveger seg i resten av fotball-Europa.
+ Vis alt
2017-04-20

Vinner Zidanes strategi på søndag?

Ser man bort fra Barcelonas franske midtstopper Samuel Umtiti, hvilke andre av nyervervelsene fra i fjor sommer har tatt nye steg under Luis Enrique?

Del artikkel

Her kan du se kampen:

El Clásico vises på Viasat Fotball, Viasat Ultra HD og Viaplay fra klokken 20.00 søndag kveld.

«Pechvogel» - det tyngste fraværet i kvartfinalen?

Flere klubber mangler viktige spillere til første kamp i kvartfinalene i Champions League, men ingen er nok så sårt savnet som Borussia Dortmunds Marco Reus.

Del artikkel

«Gamlehjemmet» på sitt aller sprekeste nivå

Mange store og små faktorer vil avgjøre om sesongen 2016/17 skal bli en suksess eller en fiasko. Skader på viktige spillere er sannsynligvis den største.

Del artikkel

Den nye, spennende vinen

I to av klubbene som er igjen blant de siste åtte i sesongens Champions League gjelder så absolutt mottoet «er du god nok, så er du gammel nok».

Del artikkel

Blir dette Thiagos vår?

Thiago Alcantara har i mange år vært et av Europas mest lekne og største fotballtalenter, men nå er han også i ferd med å bli en av de mest effektive.

Del artikkel

April måned - vinn eller forsvinn

«Kom mai du skjønne milde» er teksten jeg umiddelbart tenker på når Europas toppklubber gyver løs på en ekstremt tøff aprilmåned.

Del artikkel

Oops, din nettleser er for gammel, og støttes ikke av viasport.no.

Viasport.no fungerer med en rekke ulike nettlesere. Du behøver derimot å oppgradere din nettleser slik at du sikker på at alt fungerer som det skal.

Her har vi listet opp noen av de mest vanlige nettleserne vi støtter.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft