​Disse gir deg håndball-VM for herrer på TV3 og Viaplay
Håndball

TV3 har tidligere stjernespillere i alle ekspertposisjoner når håndballåret 2019 starter. Håndball-VM kan ses fra 10. januar på TV3 og Viaplay.

Studiosendinger

TV3 starter 2019 slik 2018 ble avsluttet – med håndballmesterskap på skjermen. VM kan følges hver dag fra TV3s studio i Herning, Danmark.

Ørjan Bjørnstad skal være programleder under mesterskapet. Sammen med seg i studio har han to eksperter; Håndballentusiast og tidligere dansk landslagspiller, Joachim Boldsen, og TV3s nye håndballekspert og keeperlegende, Ole Erevik.

Daniel Høglund og Kristian Kjelling vil være hoved- og ekspertkommentator.

Kaja Snare og Louise Samnøy er reportere. Frode Scheie kommenterer de øvrige kampene på Viasat 4 og Viaplay.

Programleder: Ørjan Bjørnstad

Ørjan Bjørnstad har siden 2016 jobbet som reporter for Nordic Entertainment Group, der han daglig dekker både UEFA Champions League og EHF Champions League. I tillegg er han fast programleder for Bundesliga som sendes på Viasport. Han var med i TV3s team under håndball-EM i 2018, og har tidligere erfaring fra store mesterskap som reporter og programleder i P4.

Studioekspert: Ole Erevik

Erevik er ny håndballekspert under herrenes mesterskap i januar 2019. Han har 184 kamper for det norske landslaget fra 2001 til 2017. Nå spiller den norske keeperlegenden klubbhåndball for det danske topplaget GOG. Tidligere har Erevik spilt på toppnivå i Tyskland og Frankrike.

Studioekspert: Joachim Boldsen

Joachim Boldsen kan skilte med stor mesterskapserfaring etter ti år på det danske landslaget, samt spill for storklubbene Barcelona, Flensburg, København og Ålborg. Boldsen er innehaver av EM og VM-bronse, samt et EM-gull for Danmark. Nå jobber han som reporter og håndballekspert for TV3 Danmark.

Kommentator: Daniel Høglund

Daniel Høglund har gjennom alle TV3-mesterskapene vært hovedkommentator, sist i desember 2018. Høglund kommenterer ukentlig håndball på internasjonalt nivå, der han følger de norske lagene i EHF Champions League. Høsten 2017 ble den tidligere P4-profilen fast programleder for NENT Groups UEFA Champions League-sendinger.

Ekspertkommentator: Kristian Kjelling

Tidligere stjernespiller på det norske landslaget, Kristian Kjelling, er tilbake i kommentatorboksen og vil være TV3s ekspertkommentator under VM i januar, slik han også var under herrenes EM i 2016 og 2018. Til daglig er Kjelling trener for Drammen Håndballklubb.

Nyheter