Disse gir deg håndball-EM i desember på TV3 og Viaplay
Håndball

Fem håndballentusiaster, hvorav to er tidligere storspillere på det norske landslaget, skal gi deg håndballfest på TV3 i desember. Håndballåret 2018 avsluttes med damenes europamesterskap i Frankrike. TV3s EM-team er onsite for å gi TV-seere hjemme i Norge den beste håndballfesten på TV3 og Viaplay.

Studiosendinger

Tradisjonen tro ringes julen inn med Håndballjentene på TV-skjermen, og hver kampdag vil det være direktesendinger fra TV3s studio i Frankrike. Hele mesterskapet kan også ses på nett med Viaplay.

Christian Ramberg er programleder, og med seg i studio har han to eksperter; den rutinerte og kunnskapsrike Frode Kyvåg og TV3s nye håndballekspert og tidligere landslagsstjerne, Karoline Dyhre Breivang.

Daniel Høglund vil også under dette TV3-mesterskapet være hovedkommentator, og som i EM i 2016 vil han også i år kommentere damenes mesterskap med Larvik-trener Geir Oustorp som ekspertkommentator.

Ørjan Bjørnstad og Kaja Snare er reportere. Frode Scheie kommenterer de øvrige kampene på Viasat 4 og Viaplay.

Programleder: Christian Ramberg

Christian Ramberg har lang fartstid i programlederstolen og ledet TV3s EM-sendinger i 2016 og i januar 2018, under herrenes mesterskap. Han har tidligere vært programleder for UEFA Champions League, og du ser ham fremdeles lede NENT Groups boksesendinger.

Studioekspert: Karoline Dyhre Breivang

Karoline Dyhre Breivang ga seg som håndballspiller på landslaget i 2015, og med klubbhåndball i 2017. Da hun la opp kunne hun blant annet skilte med to OL-gull, ett VM-gull, fem EM-gull og en Champions League-tittel, så vel som 305 landskamper og 475 mål for Håndballjentene. Hun har per i dag rekorden i antall landskamper for Norge, uansett ballidrett. Nå skal erfaringen fra banen formidles i hennes nye rolle som håndballekspert under EM på TV3.

Studioekspert: Frode Kyvåg

Frode Kyvåg er en av landets største håndballelskere og har siden 2014 vært en del av NENT Groups håndball-team. Gjennom håndballsesongen følger han de norske lagene i EHF Champions League, både som ekspert i studio og i kommentatorboksen. Kyvåg har vært ekspert i studio under TV3s EM-sendinger siden 2016. Dette blir hans fjerde mesterskap for kanalen.

Kommentator: Daniel Høglund

Daniel Høglund har gjennom alle TV3-mesterskapene vært hovedkommentator, og inntar også rollen i desember i Frankrike. Høglund kommenterer ukentlig håndball på internasjonalt nivå, der han følger de norske lagene i EHF Champions League. Høsten 2017 ble den tidligere P4-profilen fast programleder for NENT Groups UEFA Champions League-sendinger.

Ekspertkommentator: Geir Oustorp

Geir Oustorp er tidligere landslagsspiller og tysklandsproff, og er nå blant landets beste håndballtrenere. Denne høsten har han overtatt rollen som hovedtrener i Larvik. Tidligere har han trent klubber som Drammen, Byåsen og sist Glassverket.

Nyheter