Kaja Snare til Sporten i NENT Group
Champions League

Sporten i Nordic Entertainment Group (NENT Group) utvider avdelingen og henter inn Kaja Snare som reporter. NENT Group har sikret en rekke nye sportsrettigheter det siste året, blant annet Håndball-VM og -EM frem til 2026, og jobber kontinuerlig med å styrke sportsredaksjonen.

Snare har allsidig erfaring som sportsjournalist, og har dekket flere store mesterskap. Hun har blant annet dekket VM på ski for Nettavisen, gjort Premier League-stoff, fulgt Håndballjentene i forbindelse med OL i Rio de Janeiro og ledet sendingene i sjakk-VM i 2016 for TV 2. Det siste halvannet året har Snare dekket store mesterskap i NRK Sporten, hvor hun også har vært programleder for både sportsnyhetene i Dagsrevyen og for Sportsrevyen.

«Jeg gleder meg stort til å jobbe med Norges råeste rettighetspakke innen sport. Champions League i fotball var grunnen til at jeg ble sportsinteressert. Håndball, ishockey, golf, og mer fotball, er grunnen til at sport har blitt min lidenskap. Alt dette, og mer, får jeg jobbe med i NENT Group! Jeg ser frem til å dekke alt fra små til enorme, norske og internasjonale idrettsøyeblikk, og vil etter beste evne formidle lidenskapen hjem til norske sofakroker», sier Kaja Snare.

Anne Tufte, Sportssjef i NENT Group Norge er fornøyd med sin nye lagspiller:

«Med flere nye sportsrettigheter er det viktig å ha dyktige medarbeidere og det er derfor svært gledelig å få Kaja med på laget. Kaja sitter på mye kunnskap om våre rettigheter og blir et godt tilskudd til vår sportsredaksjon». 

Kaja Snare starter hos NENT Group 1. september. 

Nyheter