Nordic Entertainment Group sikrer rettigheter til både Håndball-VM og Håndball-EM
Rettigheter
NENT Group har også forlenget rettighetene til EHF Champions League, European Handball League og EHF Cup frem til 2023. NENT Group blir med dette Nordens største kringkaster av håndball, og vil sende kamper direkte på sine TV-kanaler og strømmetjenesten Viaplay.
De 24 beste håndballagene i verden spiller i Håndball-VM annethvert år. Både dame- og herremesterskapet vil bli direktesendt på NENT Groups kanaler og plattformer frem til 2025. Først ut er Håndball-VM 2019 for kvinner i Japan, og for menn i Danmark og Tyskland.
Håndballjentene har spilt i tre av de fire siste finalene, hvor de vant VM-gullet to ganger. Håndballgutta har på sin side seilt opp som de nye publikumsfavorittene på idrettsarenaen.
NENT Group vil også tilby håndballfans full dekning av Håndball-EM for både kvinner og menn mellom 2022 og 2026. NENT Group sitter allerede på rettighetene til den neste turneringen i 2020 i Danmark og Norge for kvinner, og i Sverige, Østerrike og Norge for menn.
I tillegg har NENT Group utvidet sine eksklusive rettigheter til EHF Champions League, European Handball League og EHF Cup for ytterligere tre sesonger frem til 2023.
Håndballkampene vil bli sendt direkte på NENT Groups TV-kanaler og strømmetjenesten Viaplay.
NENT Group sitter allerede på eksklusive nordiske medierettigheter til DKB Handball-Bundesliga, som er rangert som Europas beste håndball-liga av EHF (European Handball Federation), frem til 2023.
NENT Group viser hvert år mer enn 50,000 timer direktesendt sport i verdensklasse på sine TV-kanaler og strømmetjenester, som ishockey fra NHL og KHL, fotball fra bl.a. UEFA Champions League, Formel 1, amerikansk fotball fra NFL, boksing, UFC og golf.
Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret seg eksklusive nordiske medierettigheter til IHFs verdensmesterskap i håndball frem til 2025 og EHFs europamesterskap i håndball frem til 2026.
Nyheter