Se alt av UEFA Champions League frem til 2021
Champions League

NENT Group har sikret seg de skandinaviske rettighetene til UEFA Champions League frem til 2021. For Norges del betyr det at alle UEFA Champions League-kamper fremdeles vil være tilgjengelig på NENTs flater.

Nordic Entertainment Group (NENT)  er det eneste underholdningskonsernet i verden som har hatt medierettighetene til verdens mest prestisjefylte fotballturnering sammenhengende helt siden starten i 1992, for 25 år siden. Medierettighetene for turneringen kommer fra 2018 til å bli enda mer omfattende, med 35% flere sendinger – 46 sendetidspunkter som dekker 138 kamper over 17 uker. NENT har sikret eksklusive rettigheter for 108 av UEFA Champions League-kampene i Norge, de resterende kampene blir sublisensiert til TV2 – men alt av Champions League-innhold vil være tilgjengelig på NENTs flater i Norge.
Sportssjef i NENT Group, Anne Tufte, sier:
– Vi er glade for å ha sikret oss verdens beste fotballturnering for en ny rettighetsperiode. UEFA Champions League vil fra 2018 ble enda mer omfattende enn tidligere, med atskillig flere sendetidspunkter. Selv om vi har sublisensiert deler av kampene til TV2, vil seerne fremdeles se alle UEFA Champions League-kamper på våre flater og det er vi selvfølgelig strålende fornøyde med.
Lørdag 29. April
Nyheter