Slik ser du Copa América på Viasport og Viaplay
Copa América

14. juni til 7. juli arrangeres Sør-Amerikas største fotballfest i Brasil.

Viasport og Viaplay viser alle kampene.

Noen av verdens aller beste spillere og landslag kommer fra Sør-Amerika, og Viasport viser hele 2019 Copa América på sine kanaler. Chile har vunnet de to siste utgavene av turneringen, etter å ha slått Argentina både i 2015 og 2016.

Ved siden av nevnte Chile, er vertsnasjon Brasil og Argentina de største favorittene. Turneringen, som kan sammelignes med kontinentes versjon av EM, har enorm prestisje i Sør-Amerika, og vi får se noen av verdens beste spillere som Lionel Messi, Sergio Agüero, Roberto Firmino, Gabriel Jesus og Radamel Falcao i aksjon.

– Copa América er Sør-Amerikas mest prestisjetunge fotballturnering, og vi gleder oss stort til å vise absolutt alle kampene fra mesterskapet på Viasport og Viaplay, sier sportssjef i NENT Group, Anne Tufte.

Godt over halvparten av kampene vil ha norsk kommentator, ved enten Petter Veland eller Roar Stokke.

Slik viser vi Copa América:

Samtlige kamper vises naturligvis også på Viaplay.

Lørdag 6. juli:

21.00: Argentina – Chile (Viasport 1)

Søndag 7. juli:

21.30: Studiosending foran finalen (Viasport 1)
22.00: Brasil – Peru (Viasport 1)

14. juni til 7. juli arrangeres Sør-Amerikas største fotballfest i Brasil. Viasport og Viaplay viser alle kampene. Noen av verdens aller beste spillere og landslag kommer fra Sør-Amerika, og Viasport viser hele 2019 Copa América på sine kanaler. Chile har vunnet de to siste utgavene av turneringen, etter å ha slått Argentina både i 2015 […]
Nyheter