Sommerens høydepunkter på Viasport
Rettigheter

Fotball: Copa América 14. juni -17. juli

Noen av verdens aller beste spillere og landslag kommer fra Sør-Amerika, og Viasport viser hele 2019 Copa America på sine kanaler. Chile har vunnet de to siste utgavene av Copa América, etter å ha slått Argentina i finalene i 2015 og 2016.

Ved siden av nevnte Chile, er vertsnasjon Brasil og Argentina de største favorittene. Turneringen – som kan sammelignes med kontinentets versjon av EM – har enorm prestisje i Sør-Amerika, og vi får se noen av verdens beste spillere som Lionel Messi, Sergio Agüero, Roberto Firmino, Neymar Jr. og Radamel Falcao i aksjon.

Med Viasport og Viaplay ser du absolutt alt fra 2019 Copa América.

Golf: To Majorturneringer i sommer

13. til 16. juni arrangeres US Open på Pebble Beach Golf Links i California. Amerikanske Brooks Koepka har vunnet turneringen de to siste årene. Kan han klare tre på rad?

Senere på sommeren arrangeres British Open, også kalt The Open, på Royal Portrush Golf Club i Nord-Irland. Dette er den eldste og mest tradisjonsrike Majorturneringen. The Open spilles 18.-21. juli, og er sesongens siste Majorturnering. Italienske Francesco Molinari vant The Open i 2018.

Viasat Golf og Viaplay viser den beste golfen fra hele verden.

Formel 1: Hele seks Grand Prix

Sommeren er proppfull av spennende Formel 1-løp. Først ut er Canada Grand Prix søndag 9. juni. Circuit Gilles Villeneuve er av mange sett på som den aller beste banen i Formel 1, og løpene i Canada Grand Prix blir som regel alltid veldig spennende.

Etter Canada Grand Prix flytter Formel 1-sirkuset seg til Europa. I juni arrangeres Frankrike Grand Prix og Østerrike Grand Prix, mens i juli er det duket for Storbritannia Grand Prix og Tyskland Grand Prix. Sommeren avrundes med Ungarn Grand Prix søndag 4. august.

Med Viasport og Viaplay ser du alt fra verdens mest populære motorsportsgren, Formel 1.

Fotball: UEFA Super Cup fra Istanbul

Tradisjonen tro starter fotballsesongen i Europa med UEFA Super Cup. Denne prestisjetunge enkeltkampen spilles mellom de regjerende UEFA Champions League og UEFA Europa League-mestrene.

UEFA Super Cup 2019 spilles foran 41000 tilskuere på Vodafone Park, en arena som til daglig er hjemmebanen til Beşiktaş.

Med Viasport og Viaplay ser du 2019/20-sesongens første storkamp i Europa.

Fotball: Hvem klarer å kvalifisere seg til UEFA Champions League?

August er tiden for sesongstart i alle de store ligaene i Europa. Bundesliga, Championship, Ligue 1, Scottish Premiership, Æresdivisjonen og Belgisk Division A starter på Viasport, men samtidig spilles også noen av sesongens verdifulle kamper; Playoff-kampene til UEFA Champions League.

20. og 21. august spilles de første matchene, mens de avgjørende returkampene spilles 27. og 28. august. Playoff til UEFA Champions League er alltid fulle av spenning, og vinnerne sammenlagt får navnet sitt i bollen under gruppespilltrekningen torsdag 29. august.

Med Viasport og Viaplay ser du alt fra UEFA Champions League.

Nyheter