STOKKE: Den nye faktoren Ajax skal håndtere
Champions League
Fotballeuropas store «snakkis», og nye kjæledegger, Ajax, er det første laget som har startet i turneringens tredje kvalifiseringsomgang, og tatt seg helt til en semifinale.
http://andrewchow.sg/about/charitycsr/betherightyou.com/ Å bryte statistikker og sette rekorder kler denne utgaven av AFC Ajax som hånd i hanske.
Og en finale er sensasjonelt innen rekkevidde.
Nå skal dette sjarmerende laget, som står for en positiv tilnærming til det vakre spillet, håndtere én ny faktor. Noe de ikke har opplevd i særlig grad til nå, nemlig forventningspress.
Order Alprazolam Next Day Delivery Faktisk et gedigent ytre forventningspress, og de skal forsvare et resultat.
Laget fra Amsterdam tapte hjemme for Real Madrid i åttendedelsfinalen. De aller fleste tenkte at nå er det «game over», men de slo tilbake og spilte sin beste fotballkamp på mange år i Madrid.
Det samme gjentok seg mot Cristiano Ronaldo og Juventus i Amsterdam i kvartfinalen. De spilte riktig nok uavgjort hjemme først, men igjen så dro de på tokt på bortebane, og spilte nok en fantastisk fotballkamp.
Uredde, ubekymrede, velspillende og offensive er fire ord som kler dette mannskapet fra Amsterdam. Tilsynelatende har de spilt uten noe press, kanskje annet enn det selvpålagte.
Men hva nå, hvordan håndterer de å være favoritter?
Tottenham kan selvsagt slå tilbake i Amsterdam. Med fotrappe Heung-min Son tilbake i startoppstillingen, og Moussa Sissokos muskler og løpskraft på midtbanen, så kan dette vippe returoppgjøret i London-klubbens favør.
I den første kampen kom ikke Tottenham i gang, før tilfeldighetene ville det sånn.
Da midtstopper, og tidligere Ajax-spiller, Jan Verthongen ble skadet, måtte Tottenham endre fra tre midtstoppere til to, og sette inn Moussa Sissoko på midtbanen.
http://selinathompson.co.uk/tag/art/ Da fikk Ajax trøbbel.
Tottenham ble mer fysiske, mer direkte, fikk flyttet spillet høyere i banen, de fikk lagt press på teknisk gode Ajax-spillere og stykket opp spillet deres.
Denne endringen i spillet, og måten Tottenham gikk ut av kampen på, er ting de tar med seg som noe positivt til Amsterdam.
Manager Mauricio Pochettino og han spillere fikk bekreftet at fysikk, duellstyrke, dødballer, direkte fotball og høyere tempo er noe Ajax likte mindre enn en spillestil som ligner på deres egen.
Om Tottenham utfordrer Ajax med deres eget våpen, teknikk og pasningsspill, så tror jeg Ajax går til finalen.
Spiller Tottenham enklere, mer direkte, bruker fysikken og løpskraften, og ikke minst, erfaringen med høyt tempo fra Premier League, så kan Tottenham vinne denne kampen.
Og Ajax var vettskremte for dødballstyrken til Tottenham. Det må Tottenham utnytte for alt det er verdt.
Det vil være nesten 50 000 elleville fans av Ajax som omkranser lagene i Amsterdam. De vet at de har det ene benet i finalen i Madrid  den 1. juni.
Der ligger også utfordringen. Forventningspresset er nyskapt, noe de ikke tidligere har måttet forholde seg til.
Og så skal de igjen «temme» en av sine egne, den tidligere Ajax-helten Christian Eriksen.
Dansken var ikke spesielt god i den første kampen, og klarer Ajax å stagge ham én gang til, da er sannsynligheten for at dette vakre eventyret fortsetter litt til, så absolutt til stede.
Denne semifinalen er ikke over. Og takk for det.
Spennende er bare fornavnet.
Roar
Fotballeuropas store «snakkis», og nye kjæledegger, Ajax, er det første laget som har startet i turneringens tredje kvalifiseringsomgang, og tatt seg helt til en semifinale. Å bryte statistikker og sette rekorder kler denne utgaven av AFC Ajax som hånd i hanske. Og en finale er sensasjonelt innen rekkevidde. Nå skal dette sjarmerende laget, som står […]
Nyheter
Xanax Uk Order Xanax Bars Online http://columbus-erp.com/investors/questions-to-the-team/ http://bestbits.alex-chilton.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1570555011.7599539756774902343750 Bluelight Xanax Online Where Can I Buy Alprazolam Cod Where To Order Xanax Online Alprazolam Mail Order Ordering Alprazolam Online Ordering Xanax From Canada Buy Alprazolam Cheap http://finger-puppets.co.uk/product/new-born-baby-girl-card-dark-skin/?c=04007ae3e449 Buy Yellow Xanax Bars Online Can You Buy Xanax Over The Counter In Uk Buy Cheap Xanax Pills Buy Xanax Sleeping Pills Viagra Xanax Online Buy Alprazolam Online Usa http://chrisbrandrick.com/qgeq/sikka-rymes.html Alprazolam Powder Buy http://selinathompson.co.uk/salt-reading-list/feed/ Buying Xanax Online Canada Xanax Buying Xanax Online Reviews Xanax Order Canada Online Xanax Vendor http://dvhdesign.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1570636068.6374089717864990234375