STOKKE: Lenge leve trykksverten
Champions League
De surrer seg inn kaoset rundt Brexit med den største selvfølgelighet, kjører på feil side av veien, serverer baconskiver store som koteletter til frokost og tviholder på sine pund og sin valuta. Men rør ikke avisene.
Det er en ordre fra avlange oljeriket. Som også har sine særegenheter. Så det er sagt. 
Frokostene er gjerne tre ganger så lange her som over kornfrokosten hjemme. Tre-fire aviser koster sin mann og tar sin tid. Jeg legger skylden på gode journalister – med teft for den gode historien – og de presise og relevante statistikkene.
Well done. Very well done. Og litt til. 
I dag kan statistikken fortelle,  at i de ti foregående oppgjørene mellom to lag fra Premier League i denne turneringen, så har det laget som lå lavest på tabellen vunnet åtte av ti. Den forteller også at det laget som lå lavest hadde tapt det interne oppgjøret i Premier League.
Manchester City vant 1–0 på Wembley over Tottenham i oktober. Og i England så kan de sin statistikk, underbygger den og dyrker den.
Du er herved advart Pep Guardiola.
I morgen den dag så er det tog fra London til Manchester.
To og en halv nyyyydelige timer i selskap med landlige omgivelser, tusenvis av beitende sauer (ikke på toget) på landsbygda, 4–5 aviser, minimum fem kruttterke kaffekopper, vindusplass med bord til avisene og nesen vendt med kjøreretningen…
To og en halv befriende deilige timer med dårlig dekning på mobilen – og takk for det – som gir en ro og avslapning det nesten bare er mulig å finne på tog. 
For oss som som blir salige av denne søvndyssende reisemåten.
I morgen vil avisene ha kilometervis med stoff om dagens kamper, hvorfor det gikk som det gikk, og de vender nesen mot Manchester United som møter fenomenet Lionel Messi.
Noe å se frem til. 
Lenge leve avisene, lenge leve trykksverten. Lenge leve nostalgien og de gode minnene…
Roar
De surrer seg inn kaoset rundt Brexit med den største selvfølgelighet, kjører på feil side av veien, serverer baconskiver store som koteletter til frokost og tviholder på sine pund og sin valuta. Men rør ikke avisene. Det er en ordre fra avlange oljeriket. Som også har sine særegenheter. Så det er sagt.  Frokostene er gjerne […]
Nyheter