Stream Hermansson vs. Jacaré og resten av UFC on ESPN+ 8 live med Viaplay
UFC

Tiden er inne for en av tidenes største kamper for norsk MMA. Frontline-utøveren Jack Hermansson (19-4) er klar for sin første «main event» i UFC når han møter brasilianske Ronaldo «Jacaré» Souza (26-6-1) i Florida natt til søndag 28. april norsk tid.

Kampen ser du på selvfølgelig på direkte på Viaplay. Sendingen starter klokken 03.00 natt til søndag, og Hermanssons kamp er den sjette og siste på hovedkortet.

Svenskfødte Hermansson tok kampen på svært kort varsel, og går i buret bare fire uker etter at han beseiret David Branch i Philadelphia. Seieren mot Branch, som kom allerede etter 49 sekunder, var 30-åringens sjette seier i UFC. Den tidligere Cage Warriors-mesteren har vunnet sine tre seneste kamper i organisasjonen, og også fem av de seks siste.

39-åringen Souza, som er rangert som nummer tre i UFCs mellomvektsklasse, blir Hermanssons klart sterkeste motstander hittil. «Jacaré» var sist i aksjon da han knocket ut Chris Weidman under UFC 230 i november. Han har også beseiret utøvere som Robbie Lawler, Gegard Mousasi og Derek Brunson de siste fem årene.

Fredag kveld kan du også se innveiingen direkte på Viaplay. Den sendingen finner du her.

Natt til søndag 28. april:

03.00: UFC Fight Night fra Sunrise i Florida (Viaplay)

Nyheter