Viaplay sender tittelkampen mellom Wilder og Fury
Boksing

Boksekampen mellom Wilder og Fury kjøpes på viaplay.no.

NENT Group sender tittelkampen mellom de to superstjernene Deontay Wilder og Tyson Fury som pay-per-view på strømmeplattformen Viaplay 1. desember. Kampen vil koste 499 kroner.

1. desember er det klart for et gigantoppgjør i tungvekt når WBC-mester Deontay Wilder (40–0, 39 knockouts) møter tidligere tittelholder Tyson Fury (27–0, 19 knockouts) på Staples Center i Los Angeles.

Dette er den første tittelkampen mellom to ubeseirede tungvektsboksere siden 1992, og blir en av årets virkelig store boksedueller.

Det forventes at vinneren av oppgjøret mellom Wilder og Fury vil få muligheten til å prøve seg mot WBA-, IBF-, WBO- og IBO-mester i tungvekt Anthony Joshua (22-0, 21 knockouts) neste vår. En forventet duell mot Joshua vil da samle alle de største tungvektsbeltene under én uttøver.

Wilder mot Fury vil vises eksklusivt som pay-per-view på Viaplay i Norden og koste 499 kroner.

Administrerende direktør i NENT Group Norge, Vegard Klubbenes Drogseth, gleder seg til å kunne vise nok en stor boksekamp på Viaplay.

– Fans i Norge og Norden er blitt vant til å få de største oppgjørene eksklusivt på Viaplay. Wilder mot Fury er et gigantisk oppgjør – to ubeseirede tungvektere i duell om en verdensmestertittel og sjansen til å skape historie mot Joshua i den påfølgende matchen. NENT Group er «King of the Ring» i Norden, og vil fortsette å investere i de beste sportsopplevelsene, sier Drogseth.

I august 2017 bragte NENT Group det historiske oppgjøret mellom Floyd Mayweather Jr og Conor McGregor til fans i hele Norden, i det som var tidenes største pay-per-view-event.

Boksekampen mellom Wilder og Fury kjøpes på viaplay.no.

Nyheter